Heeren van Oranje

Contact

Contact gegevens:

Telefoon: 076-5613673
Adres: Burgemeester Kerstenslaan 20
Mail: info@mastbosch.nl


Route Beschrijving

Vanuit Rotterdam/ Antwerpen
Volg de snelweg A16 richting Breda. Neem de afslag Breda/ Rijsbergen (nummer 15). Vervolgens de afslag Mastbos/ de Klokkenberg. Onder aan de afrit rechts af, weg vervolgen tot aan de bosrand (circa 500 meter). Voor de bosrand rechtsaf, na circa 100 meter ligt de Heeren van Oranje.

Vanuit Utrecht
Volg de snelweg A27 richting Breda. Neem de afslag Breda/ Bavel (nummer 15). Vervolg de weg rechtdoor en volg de borden Mastbos/ de Klokkenberg. Na de tunnel volgen stoplichten. Na de stoplichten afslag Mastbos/ de Klokkenberg. Onder aan de afrit linksaf, weg vervolgen tot aan bosrand (circa 500 meter). Voor de bosrand rechtsaf, na circa 100 meter ligt de Heeren van Oranje.

Vanuit Eindhoven/ Tilburg
Volg de snelweg A58 richting Breda. Neem de afslag Breda/ Utrecht (A27), vervolgens de eerste afslag naar Breda. Neem de afslag Breda/ Bavel. Volg de borden Mastbos/ de Klokkenberg. Na de tunnel volgen stoplichten. Na de stoplichten afslag Mastbos/ de Klokkenberg onder aan de afrit linksaf, weg vervolgen tot aan de bosrand (circa 500 meter). Voor de bosrand rechtsaf, na circa 100 meter ligt de Heeren van Oranje.

Openbaar vervoer

Het grand cafe de Heeren van Oranje is uniek gelegen aan de rand van de oude Mastbos. Met Breda centrum in een 10 min rijden en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en A58, is de Heeren van Oranje perfect gelegen. Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer Buslijn 7 naar Cartier van Disselstraat» of 145 naar «Willem van Oranjelaan» Meer info kijk dan op www.92920v.nl .

Heeft u een vraag of opmerking? Laat het ons weten!