Heeren van Oranje

Eneco Tour

ENECO Tour 2014 – 13 Augustus

Woensdag 13 augustus – Etappe 3 van de Eneco Tour 2014 is een individuele tijdrit van 9,6 kilometer in en om Breda. Op het parcours kunnen hardrijders hun hart ophalen, al zijn er ook enkele meer technische delen. Deze Etappe zal recht voor Hotel Mastbosch langs komen. Echt iets voor de wielren leifhebbers om deze etappe vanaf het terras te bekijken.

Reserveer nu!

Let op!

Houdt aub rekening met wegafzettingen en beperkte parkeer gelegenheid! Hotel Mastbosch is bereikbaar via Burgemeester de Manlaan en/ of per openbaar vervoer; lijn 7 Ginneken in/ uitstap halte Cartier van Disselstraat.

Klik hier voor plattegrond en toegang

 Programma:

Woensdag 13 augustus 2014 – Individuele tijdrit

KNWU – Rabobank ploegentijdrit: finale

Eneco KidsRide

Eneco Tour 2014 Parcours etappe 3: Breda-Breda (tijdrit) In de 1e etappe van de Eneco Tour van 2011 zoefde het peloton door Breda in de rit van Oosterhout naar Sint Willebrord. André Greipel pakte de ritzege in het kerkdorp, maar belangrijker was dat de Bredase gemeente het wel wat vond, al die wielrenners binnen de stadsgrenzen. In 2013 was de stad aankomstplaats in de Ster ZLM Toer. In regen en wind liet Theo Bos zich van zijn beste kant zien: hij versloeg Cavendish, Kittel en Greipel in de sprint. Maar interessanter is de Eneco Tour, de enige meerdaagse UCI WorldTour wedstrijd in Nederland en België. Etappe 3 van 2014 is een individuele tijdrit van 9,6 kilometer in om nabij Breda. Het parcours is een uitnodiging aan de echte hardrijders om hem eens flink van jetje te geven.

Bron: www.touretappe.nl & www.enecotour.com