Heeren van Oranje

Heeren van Oranje Breda

Heeren van Oranje in Breda

Grand café de Heeren van Oranje in Breda, een plaats waar authentiek gastheerschap samen komt met een informele huiselijke sfeer. De Heeren van Oranje is een grand café dat twee maal per dag figureert als restaurant. Op deze werkwijze kan de brede gasten kring van de Heeren van Oranje in de wensen worden voorzien. Gelegen net buiten het centrum van Breda, aan de rand van het Mastbos. De Heeren van Oranje een uniek gelegen restaurant dat samen met het bijbehorende Mastbosch Hotel, al vanaf 1897 de wensen van onze gasten uitvoert. 365 dagen per jaar zijn wij geopend en serveren wij met plezier u, onze heerlijke creaties van onze chef en zijn keuken team. In ons Grand café serveren wij vanaf een ontbijtbuffet een heerlijk begin van de dag.

Tijdens de lunch is er voor iedereen wat wils verschillend van een heerlijk broodje of soepje tot aan een drie- gangen lunch.

Het diner in het restaurant serveert u verschillende gerechten uit Nederlands en Franse keuken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. In ons restaurant zijn wij zeer flexibel met betrekking tot speciale dieetwensen. Laat het dan ons weten bij het maken van uw reservatie. Nodig uw familie is uit voor een heerlijk diner bij de Heeren van Oranje in Breda.


High tea en Borrelen in Breda

Even genieten samen met vriendinnen of familie? Grand café de Heeren van Oranje in Breda gezellige ambiance onder het genot van een High tea. Wij zijn de perfecte locatie waar u fijn kan bijkletsen samen met verschillende zoete en hartige lekkernijen.

Aan onze antieke toog kunt u met uw vrienden lekker borrelen en genieten van aan van onze Belgische speciaal bieren. De sfeer in Grand café de Heeren van Oranje is zeer aangenaam voor die heren die willen genieten van een lekker biertje met een borrelhapje.

Door de juiste combinatie van werkwijze en professionaliteit maakt dat de Heeren van Oranje in Breda toegankelijk voor iedereen. U bent perfect op uw plaats met uw zakelijke relaties. Een goede bereikbaarheid vanaf de A16 en A58 biedt voor de zakelijke gasten van buiten Breda ook de nodige mogelijkheden. Tevens is het restaurant voorzien van gratis Wi-Fi en gratis parkeerplaatsen.

Terras

Geniet van de prachtige natuur vanaf ons terras. Op ons terras op het zuiden kunt u 365 dagen per jaar genieten. In de koude maanden kunt u met een warme chocomel en een dekentje bij het haardvuur opwarmen na een rustgevende wandeling. In de lente en zomermaanden kunt u heerlijk wegdromen in de zon op het terras met een lekker glaasje rosé en een frisse salade. Het mooiste terras van Breda waar het hele jaar bediening is, is vooral in de zomer een plek waar u heerlijk kan bijkomen na een dag hard werken.

Locatie

De Heeren van Oranje in Breda is uniek gelegen aan het prachtige bosgebied van het Mastbos. Deze locatie is daarom ook de 4 jaargetijden lang een plek om te genieten. Er zijn vele wandel routes die door het en rond het Mastbos lopen. In de herfst en wintermaanden is de Heeren van Oranje een perfecte start en eindpunt voor de natuur liefhebbende gasten die in het Mastbos genoeg te doen hebben. Lange wandelingen of een fiets-tour, het natuurgebied van het Mastbos biedt u een tal aan mogelijkheden voor jong en oud.

De Heeren van Oranje is eenvoudig te bereiken vanaf de snelwegen A16 en A58. Met Breda centrum op 10 minuten rijden is het ook voor de zakelijke gasten aangenaam gelegen.