Heeren van Oranje

Mastbos Breda

 

Mastbos Breda

 

Het prachtige Mastbos Breda, een van de oudste productie bossen van Nederland. Dit jaar bestaat het mooie Mastbos Breda al 500 jaar. Dit jaar zullen er allerlei festiviteiten zijn omtrent dit jubileumjaar. Wilt u op de hoogte blijven van al het Mastbos nieuws? Volg het Mastbos dan op Facebook. Speciaal voor dit jubileumjaar zijn er nieuwe wandelroutes uitgestippeld door de boswachters van het Mastbos.

Het Mastbos Breda een prachtig bos met aan de randen de weides van het Markdal is het perfecte plaatje voor een wandelaar. Begin uw zondags wandeling bij de Heeren van Oranje met een Kopje koffie om vervolgens weer bij het grand café te eindigen voor een heerlijke lunch!

Het Mastbos Breda is door een tal aan wandelroutes erg aangenaam voor de wandelaars. Bij Grand café de Heeren
van Oranje kunnen wij u voorzien van wandelroutes die door het gehele Mastbos lopen. Begin uw wandeling door het Mastbos bij de Heeren van Oranje en geniet voor dat u van de natuur geniet eerst van onze gastvrijheid. Het Staatsbosbeheer heeft een aantal prachtige wandelroutes uitgezet in het Mastbos. Verschillend van afstand, zijn deze wandelroutes door het Mastbos perfect voor elk gezelschap.

Facebook Wandelroutes Arrangementen