Heeren van Oranje

Restaurant in Breda

Grand Café Heeren van Oranje
Restaurant in Breda

een prachtige locatie aan het Mastbos Breda. Een plek waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het is werkelijk genieten in de zomermaanden op het mooiste terras van Breda, evenals het goed te vertoeven is bij het haardvuur in de wintermaanden.

U kunt heerlijk dineren in ons restaurant in Breda wekelijks bereidt onze chef-kok weer een nieuw 3- gangen menu van veel al lokale producten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een heerlijk wijntje op ons terras. Kom snel naar Grand Café Heeren van Oranje in Breda en kom zelf tot de conclusie dat het hier 365 dagen per jaar genieten is!

Ons terras is in 2014 benoemd tot Gezelligste terras van Breda!

Reserveer nu een tafel bij Grand Café Heeren van Oranje in Breda en geniet van de lekkernijen van onze Chef! Geniet aan de rand van het Mastbos van een ontbijt of een lunch met uw familie. Verras uw partner met een romantische high tea. Ontvang uw zakelijke contacten in ons restaurant en wordt verrast door onze professionele werkwijze tijdens uw diner. Reserveer nu en ben verzekerd van een plekje in ons restaurant.

Online reserveren